Добави оферта

Връзка с нас: +359 899 125 256, +359 899 954 133

За нас

София Ваучер е иновативен за българския пазар рекламен проект, инкорпориращ в себе си както сайт за групово пазаруване, така и рекламно печатно издание, предлагащо услуги и продукти с намаление. Нашия екип от професионалисти ще се погрижи да създаде оферта, която да репрезентира Вашия бизнес по най-добрия начин. Ние ще промотираме услугите Ви, в различните платформи и калали за комуникация, които използваме, гарантирайки Ви висок трафик , широко разпространение и сигурни резултати. Доверете ни се и се насладете на ползите за Вашия бизнес. Увеличете продажбите си и генерирайте високи печалби

Каква е разликата ?

-Няма комисионна от сделката с крайния потребител;


-Вие решавате какъв е процента на отстъпката Ви към клиента;

-Не се ангажирате с дългосрочни  договори;

-Предлага Ви се по-широка реклама – печатна медия и интернет страница.

-Акцент при разпространението на печатното издание на медията ще бъдат всички възлови обществени места  на територията на град София.

При условие, че жеалате да публикуваме ваша оферта, следва да имате предвид ОБЩИТЕ ПРАВИЛА за предоставяне на услуга под формата на Рекламна дейност на „СМАРТ УЕЙ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, със седалище в град София и адрес на управление гр. София - 1421, бул. Черни връх 61, оф 31, ЕИК 205359176, представлявано от Александър Горшечников.