Добави оферта

Връзка с нас: +359 899 125 256, +359 899 954 133

ЧЗВ

Кои сме ние? и каква е нашата цел?

Ние сме иновативна за страната рекламна медия, която включва в себе си рекламно печатно издание и сайт за групово пазаруване.
Можете да се включите в нашия проект и да рекламирате бизнеса си, предоставяйки оферти с намаление за продукти и услуги, които предлагате.Това е новата стъпка в развитието на колективното пазаруване. Инкорпорирайки печатно и онлайн издание достига до повече потребители и повишава шансовете за успех на Вашия бизнес. Ние сме медия, набираща голяма популярност с всеки следващ месец и работим с голям набор от клиенти, в различни категории.


Какво ще ми струва промотирането на моята оферта при вас?

Предоставяме ви безплатен месечен период за включване в нашия сайт, в който да прецените дали бизнесът ви ще има ефект от подобен тип реклама. Ако решите да се включите и в печатното издание за този един месец се заплаща симвилична цена. След първия месец вие сами решавате дали да продължавате да се вкючвате или не. Като има опция само за брошурата или само за сайта, както и двете заедно. Включването става месец за месец. Това, което ни отличава от конкуренцията е, че не начисляваме комисионна върху предлаганите от Вас оферти.


Къде се разпространява брошурата ?Как се случва рекламата?

Рекламата, ще бъде базирана, както в печатната медия, така и на уеб сайта www.sofiavoucher.bg . Офертите биват рекламирани и от наш маркетингов специалист на  https://www.facebook.com/sofiavoucher/. При разпространението на печатното издание на медията приоритет  ще бъдат всички възлови обществени места  на територията на град София.

Как става включването при вас?

Попълвате изпратената от нас заявка, прикачвате снимки и връщате всичко това към нас по имейл на sofiavoucher@gmail.com. Лесно, просто и не изисква време.Можете също да се регистрирате сами на нашия сайт и да пуснете сами ваша оферта или оферти.Слез публикуване на вашата оферта или оферти тя ще бъде одобрена от администратнор и пусната онлайн. Натеснете линка и се регистрирайте безплатно  Безплатна регистрация

Как крайните потребители използват ваучерите от брошурата и сайта?

От брошурата можете да скъсате страницата с желатана от вас оферта и да я занесете и представите в съответния обект. Можете също да донесете на място и цялата брошура и да покажете конкретната оферта, от която искате да се възползвате. Относно сайта -  всяка една оферта има ваучер, който може да бъде изтетглен и принтиран от вас. Ако не можете да принтирате можете да изтеглите на телефона си ваучера и да го представите на място в обекта.                                                                     
 ПРИ НАС НЯМА ПЛАЩАНЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЗАПЛАЩАНЕТО НА ВАУЧЕРИТЕ СЕ ИЗВЪРШВА САМО НА МЯСТО, КОГАТО ПОСЕТИТЕ СЪОТВЕТНИЯ ТЪРГОРСКИ ОБЕКТ!

 

 

 

За повече информация или други запитвания се обадете на телефон   +359 899 125 256 или  +359 899 954 133 или ни пишете на  e-mail:  sofiavoucher@gmail.com