Добави оферта

Връзка с нас: +359 899 125 256, +359 899 954 133


Медицински център Хелт

Обръщаме ли достатъчно внимание на здравето си или прибягваме до консултация със специалист, когато вече е твърде късно?

 

Зрението

Доброто зрение е безценен дар. А оценяваме ли го или смятаме че е даденост за цял живот? Понякога предпоставки за сериозни очни проблеми са налице много преди  човек да забележи зрителни смущения. В нашия модерно оборудван кабинет ще получите адекватна диагностика и лечение.

Гинекология и мамология

Ракът на гърдата и ракът на маточната шийка са  бич за съвременната жена със тенденция към  поява и в по-млада възраст. Правилната и навременна диагностика  се оказва решаваща за своевременното и успешно лечение.                                     Редовното посещение на акушер-гинеколог е инвестиция във вашето здраве.Стремим се да предложим гинекологични пакети на достъпни цени. Разгледайте и решете сами.

 

Вътрешни болести и ангиология

Основната цел на МЦ Хелт е превенцията и ранната диагностика на заболявания,които могат да бъдат както животозастрашаващи така и влошаващи качеството на живот – неусетно бавно, но необратимо. Нашите специалисти ще отклинат на вашите проблеми . Ултразвуковата диагностика на съдове и коремни органи е препоръчителна веднъж в годината и при асимптомни пациенти, на възраст над 50 г.

 

Вземете отстъпка и запазете час за преглед на https://mchealth.bg/