Добави оферта

Връзка с нас: +359 899 125 256, +359 899 954 133


Божествена светлина

За да се чувстваме добре в тялото си и да бъдем в хармония със себе си, първо трябва да се погрижим за здравето си. Ще ви представим една малко по-различна гледна точка към здравето - холистичната.

 

Какво представлява холистичната медицина?

 

Холистичният подход в медицината възприема един по-широк възглед за човека, здравето, причините за болестите и процеса на лечение. Човекът се разглежда като съвкупност от три взаимосвързани нива – физическо, умствено-емоционално и духовно. 

 

За кого е подходящо посещението на холистичен център?

 

- За всеки, който иска да се информира за здравословното си състояние с профилактична цел

 

- За хора с различни оплаквания, с цел да се ориентират за възможните причини и За пациенти, с вече диагностицирани заболявания, с оглед на динамично  проследяване и лечение:

 

- Остри и хронични бактериални, вирусни, гъбични, паразитни инфекции – за подпомагане на основната терапия или самостоятелно

 

- Костно- ставни болки от различен произход

 

- Вегетативна дистония, неврози и депресивни състояния

 

- Кожни болести (акне, екземи,псориазис и др)

 

- Синдром на раздразнено дебело черво и др. стомашно- чревни заболявания

 

 

В холистичен център “Божествена светлина” имате възможност да направите диагностика с апарат Диаком. Диагностиката представлява високо-информативно изследване. То продължава около час, след което получавате пълна информация за здравословното състояние на организма си, на всеки един орган и система. Разчита информацията на клетките и генетичната предразположеност към някои болести.

 

Обърнете внимание на здравето си и запишете час на 0879661231.